Clubul Femeilor "INSPIRAŢIE"

четверг, 1 сентября 2016 г.

Promovăm valorile locale pentru dezvoltare!

   Cu suportul Micii Academii II pentru Dezvoltare Locală , proiectul ”Aici ca la bunici!” a realizat și ultima activitate culturală ”La Nistru, la mărgioară”

   La această activitate am promovat tradițiile și obiceiurile locale, au evaluat artiștii amatori din localitate, iar oaspeții evenimentului au apreciat momentele plăcute petrecute în aer liber pe malul Nistrului în parcul din localitate. 
   Cu siguranță, satul nostru are un viitor în ce  ține de dezvoltarea turismului rural. Dezvoltarea turizmului în localitate va spori și dezvoltarea economică a satului, va contribui la creșterea nivelului de trai a familiilor, ce vor iniția activități în acest domeniu.
   Ținem să aducem mulțumiri pentru organizarea evenimentului membrelor AO Clubul Femeilor "INSPIRAȚIE", pentru parteneriat - Autorităților Publice Locale și lucrătorilor Casei de Cultură. Aducem mulțumiri și gospodinelor, care au participat cu lucrări confecționate manual, cu bucate tradiționale la expoziție: Botnari Diana, Bordos Galina, Sîrghi Svetlana, Bulat Elena. 

















   Oxentenii și oaspeții localității au avut parte de un concert extraordinar, realizat de artiștii amatori din localitate: Anatol Iliev, Rînja Marina, Bejenari Daniela, Leunti Elena și Portaresco Ana Maria, ansamblul folcloric "OXENTENCELE", conducător artistic Iliev Anatolii, ansamblul de dansuri "DORULEȚ", conducător artistic Oprea Larisa, ansamblul de flueriști condus de Mihai Andrieș, ansamblul de dansuri moderne "CAPRICIU" condus de Leunti Elena, fanfara, conducător artistic Aron Mihail.







   În rest, am avut parte de o zi frumoasă cu soare, de momente culturale emoționante, de voie bună și distracție. 







   Mulțumim Reprezentanței Solidarity Fund PL în Moldova pentru susținere și oportunitatea de a realiza acest proiect în Oxentea!




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Поиск по этому блогу