Clubul Femeilor "INSPIRAŢIE"

пятница, 29 марта 2019 г.

SESIUNE DE INSTRUIRE II

”Cum poţi transforma pasiunea în afacere?”

  Azi, 29.03.2019, beneficiarele proiectului ”Creativ Caffe inspiră și te motivează să creezi” au învățat cum își pot transforma pasiunea într-o mică afacere, sau cum pot obține profit din pasiunea pentru meșteșugărit și lucru manual hand made. 
  Formatoarea evenimentului, Ina Cazacu, psiholog și coordonatoare a programului ”Educație incluzivă” în cadrul AO ”Femeia și copilul - Protecție și sprijin”, cu experiență și în dhidarea în carieră a tinerilor și persoanelor mature, a învățat femeile cum să-și depășească frica și  jena, dacă vor să obțină sussces. Au fost momente foarte calde, ce le-a descătuțat pe femei, făcându-le să se simtă bine și importante. Faptul, că în cadrul activității doamna Maria Buzilă, o bunicuță cu talent artistic înnăscut, ne-a recitat o poezie cu un profund moment educativ, ne demonstrează, încă o dată în plus, că instituirea Creativ Caffe este necesară și importantă, nu doar pentru promovarea meșteșugurilor populare, dar și pentru promovarea unor valori umane de educație pentru tânăra generație și nu numai! 

  Câteva momente la ziua de azi. Mâine continuăm!








Această activitate a fost realizată de AO Clubul Femeilor ”INSPIRAȚIE”  cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului ” Susținerea învățării pe tot parcursul vieții și a securității economice”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Поиск по этому блогу