Clubul Femeilor "INSPIRAŢIE"

пятница, 20 декабря 2013 г.

Finisarea activităților educativ-informative din cadrul proiectului "Un grad sporit de implicare - mai multe oportunități de dezvoltare!"






Instruiri ECOlogice pentru adulți.


Recent au fost organizate ultimile două instruiri ale proiectului pentru educatorii și părinții copiilor de la grădinița Izvoraș, pentru profesorii și părinții copiilor cu CES de la centrul de zi Armonie. Beneficiarii au aflat mai multe metode cognitive de lucru cu copiii cînd vine vorba de educație ecologică. Ei au fost antrenați în activități practice, ce le vor fi de mare folos cînd vor educa la tînăra generație simțul responsabilității față de mediul înconjurător.
Tot în cadrul acestor instruiri, adulții au discutat despre modalitățile de implicare a mai multor cetățeni în acțiuni de salubrizare a spațiilor publice din localitate. Dar cel mai important lucru ar fi, ca fiecare oxentean să fie responsabil de păstrarea unui mediu curat și îngrijit. S-a convenit despre participarea educatorilor și părinților la acțiunile de amenajare a terenului de joacă și odihnă pentru copii din zona parcului din localitate. 






 În acelaș timp continuă colectarea desenelor, lucrărilor din materiale naturale ale copiiilor, pentru organizarea expoziției de lucrări sub genericul "Să invităm copilăria în parc".
 Expoziția va fi organizată în holul școlii, cît și în holul Primăriei Oxentea în ajunul sărbătorilor de Crăciun.


















Colectăm în continuarie desenele copiilop pentru concurs! Cele mai reușite lucrări vor fi premiate!
Succese și baftă în continuare!


Proiectul "Un grad sporit de implicare - mai multe oportunități de dezvoltare!" este implementat datorită grantului acordat prin intermediul Proiectului SECTOR al Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală și de Est.  Acest proiect este finanțat de  Guvernul Suediei.

                                             



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Поиск по этому блогу