Clubul Femeilor "INSPIRAŢIE"

воскресенье, 23 марта 2014 г.

Antreprenoriat la feminin.

Forumul femeilor antreprenoare din raionul Criuleni

Pe data de 21 martie, am fost invitată la Forumul femeilor antreprenoare din raionul Criuleni cu tema "Antreprenoriatul feminin - oportunitate de creștere economică a raionului" pentru a prezenta proiectul Valorificăm potențialul antreprenorial local și ne dezvoltăm! pe care AO Clubul femeilor a început să-l implementeze din luna martie. 
La acest Forum am cunoscut femei din raionul Criuleni, care au reușit să-și inițieze o afacere și să-și scimbe viața spre bine. Cu toate că întîlnesc diferite obstacole, ele nu contenesc să meargă înainte și să aducă folos nu doar familiei sale, dar și societății.





Cu părere de rău, dar ași menționa, că efortul pe care îl depun Femeile antreprenoare din raion, de cele mai multe ori nu este apreciat. Cu toate că la eveniment a fost invitată conducerea raionului, a fost prezent cu un cuvînt de încurajare la începutul evenimentului doar vice-președintele raionului. 

Proiectul pe care l-am prezentat, va fi implementat la Oxentea și presupune crearea unui nou fel de servicii de alimentație în localitate. Proiectul presupune și crearea a 6 noi locuri de muncă.


Pe parcursul desfășurării proiectului vă vom informa despre rezultatele opținute. Persoanele ce vor fi angajate, vor participa la un concurs de selectare. 

Buzila Rodica, director de proiect.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Поиск по этому блогу